top of page
Only Good Vibes
Only Good Vibes

vr 10 mrt

|

Breestraat 16

Only Good Vibes

Only Good Vibes: Neon Edition – 1ste editie

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

10 mrt 2023, 23:00 – 11 mrt 2023, 04:00

Breestraat 16, Breestraat 16, 2311 CR Leiden, Nederland

Over het evenement

Only Good Vibes.

Ben je helemaal gek van Urban & Afro muziek? Dan is Only Good Vibes de place to be be voor jou. Dit nieuwe party concept zal plaatsvinden in Club Koko op de Breestraat en brengt de beste artiesten samen op de leukste locatie van Leiden, midden in het centrum. Bam!

Voor wie:

Voor iedereen tussen de 18 en 30 jaar en geïnteresseerd is in de muziek genres urban en afro. Daarnaast voor iedereen die zin heeft in een onvergetelijke avond vol met gezelligheid, drankjes en dansjes.

Wat:

Only Good Vibes: Neon Edition – 1ste editie

NEON NEON NEON! Door veel blacklights in de zaal te hangen zullen alle UV gevoelige materialen en witte tinten in donkere ruimtes oplichten. Door uv-gevoelige witte ballonnen, vlaggetjes of letters op te hangen door de hele ruimte en daar de blacklights op te laten schijnen, heb je al een neon effect. Naast decoratie, de ruimte en verlichting is de kleding van je gasten erg belangrijk. Het is algemeen bekend dat door fluorescerende en witte kleding te dragen om je kleding door de blacklights licht gaat geven. Only Good vibes creëert zo een unieke plek voor de gasten. Daarnaast kunnen ze zichzelf kunnen voorzien van leuke patroontjes en tattoos met bodypaint. Bodypaint zorgt net voor de finishing touch bij de dresscode, wow!

Met witte kleding, neon brillen, glow sticks en bodypaint zijn onze gasten helemaal klaar voor een te gekke neon/blacklight edition party!

Waarom:

In Leiden zijn maar weinig Urban en Afro feesten. Tot groot gemis van een grote groep jongeren. Only Good Vibes pakt dit probleem aan en maakt er een feestje van.

Datum & locatie:

10 maart van 23:00 – 04:00

Club Koko

Breestraat 16

Tickets

 • Regular

  € 15,00
  +€ 0,38 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Late Bird

  € 20,00
  +€ 0,50 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page